Κοινοποίηση
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 2 ετών .

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: “PIMP MY COAT AWARD”

           

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  με e-mail στο [email protected] της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ).

Επισυνάπτεται φωτογραφία ενός έτοιμου ενδύματος, το οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι σχεδιαστές να μεταποιήσουν,  έχοντας την δυνατότητα, αν θέλουν, να προσθέσουν μέχρι 20% άλλου είδους γούνας ή άλλο υλικό ανακυκλώσιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν με email

1) Ένα (1) ή αν επιθυμούν περισσότερα έγχρωμα σχέδια μεταποίησης σε μέγεθος  Α4    ( jpegFormat, όχι μεγαλύτερο από 2ΜΒ), και δύο (2) συνοδευτικά αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά.  

2) Σύντομη περιγραφή της διαδικασίας και της λογικής που θα ακολουθήσουν για την μεταποίηση του ενδύματος, καθώς και μια επεξήγηση όσο αφορά την συσχέτιση του σχεδίου με το θέμα. ,στα Αγγλικά.

3) Βιογραφικό τους Σημείωμα στα Αγγλικά

Να σημειωθεί ότι το επισυναπτόμενο ένδυμα μπορεί να βαφεί με βάση τις ανάγκες του σχεδίου των διαγωνιζομένων.

Το σχέδιο μεταποίησης του/της νικητή/τριας , θα κατασκευαστεί σε έτοιμο προϊόν γούνας με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  και θα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας (REMIX 2020) , που διοργανώνει η I.F.F (Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας)  κατά την διάρκεια  της MIFUR 2020 (ετήσια Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο),

         Όλες οι λεπτομέρειες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας (ιστορικό, οργάνωση, διαγωνισμός, βραβεία κ.λ.π.) βρίσκονται  στην σχετική  ιστοσελίδα στην διεύθυνση : www.wearefur.com/fur-fashion/remix/the-competition

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 email: [email protected]  9:30 – 13:30.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.