Η ιστορία

Ραδιόφωνο αγάπη μου, κι ας έγινες επάγγελμα

1980

Η αρχή

Η ιστορία ξεκινάει το 1980, σε εποχές που δεν υπήρχε η έννοια της ελεύθερης ραδιοφωνίας και το 1981 ο Γιάννης Τομόπουλος κάνει την πρώτη ζωντανή εκπομπή και αυτή είναι η πρώτη επαφή με το μικρόφωνο και τον αέρα. Με κεραίες κρυμμένες στο τζάκι, στα δέντρα και άλλα σημεία, όπου δεν θα μπορούσαν να βρεθούν εύκολα (τουλάχιστον έτσι θέλαμε να πιστεύουμε). Μια τηλεφωνική γραμμή από τον Ο.Τ.Ε που εξυπηρετούσε όλο το Κωσταράζι και δυό πιτσιρικάδες με ποδήλατα να πηγαινοέρχονται για να φέρουν τις επιλογές των ακροατών.

Μοναδικές πραγματικά εμπειρίες και το τότε ” Ράδιο Μοναχογιός ” είχε γίνει γνωστό και κάλυπτε το 50% του νομού Καστοριάς

1989
Επάγγελμα η αγάπη;

9 χρόνια μετά Ελεύθερη Ραδιοφωνία. Επάγγελμα η αγάπη? Μια αγάπη που έμελλε να γίνει επάγγελμα. Τρίωρη καθημερινή εκπομπή στον Kastoria Fm Stereo με επιλογές, αφιερώσεις, διαφημίσεις και χορηγούς

1994
Η αγάπη για το ραδιόφωνο γίνεται επάγγελμα

Το 1994 η αγάπη για το μεράκι για ένα ποιοτικό ραδιόφωνο οδηγεί τον Γιάννη Τομόπουλο να κάνει μια σημαντική επένδυση και έτσι γίνεται ιδιοκτήτης του Kastoria Fm Stereo 9.15 . Από εδώ και πέρα τα δεδομένα αλλάζουν και ο κόσμος γνωρίζει ακόμη περισσότερο το ραδιόφωνο που τους αγγίζει πραγματικά. Τόσο με ποικίλες ζωντανές εκπομπές όσο και από μια σειρά εκδηλώσεων και πάρτι που γίνονται πάντα από το μεράκι μας να προσφέρουμε εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας στον ακριτικό νομό της Καστοριάς.

2000 – Σήμερα
Ραδιόφωνο αγάπη μου κι ας έγινες επάγγελμα

Ο Kastoria Fm Stereo υποδέχεται την νέα χιλιετία ως ένα από τα πιο οργανωμένα και εξοπλισμένα ραδιόφωνα που συνδυάζει την τεχνογνωσία με τον ρομαντισμό. Ο Γιάννης Τομόπουλος παραμένει μέχρι και σήμερα μέσα από το ραδιόφωνο αθεράπευτα ρομαντικός και ερωτευμένος με το ραδιόφωνο και έχει μια μοναδική σχέση με τους ακροατές του. Ακόμα ο Kastoria Fm συνεργάζεται με το Metropolis Fm για την αθλητική ενημέρωση και αποκλειστικά με τον Γιώργο Τράγκα για ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης καθημερινά 10.00 – 12.00.

Τα τελευταία χρόνια ο Kastoria Fm αναβαθμίστηκε με τη δημιουργία της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.kastoriafm.gr για την άμεση ενημέρωση των πολιτών της Καστοριάς και όχι μόνο.