Κοινοποίηση


Σε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, προσέκρουσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ανήλικος, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Αγίου Προδρόμου στη Χαλκιδική, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Πολυγύρου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να κάνουν έλεγχο στον ανήλικο, με καταγωγή από την Ελλάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο να οδηγεί δίκυκλη μηχανή στην περιοχή του Πολυγύρου.

Πώς έγινε η σύλληψή του 16χρονου
Του έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον ίδιο και το όχημα. Τότε, ο 16χρονος «πετάχτηκε» από τη μηχανή, η οποία έπεσε πάνω στο αστυνομικό όχημα, στο οποίο προκλήθηκαν φθορές, ενώ ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος διέφυγε πεζός, ωστόσο τελικά ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 673 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια να ξεφύγει
Σημειώνεται πως ο 16χρονος, ενώ έπεσε από τη μηχανή τραυματίστηκε ελαφρά, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο συλληφθείς πήρε λίγες ώρες αργότερα εξιτήριο.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.