Κοινοποίηση


Αίτηση εξαίρεσης τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου που έχει την αρμοδιότητα να αποφασίσει για την ανακήρυξη των κομμάτων κατέθεσε το Εθνικό Κόμμα Έλληνες.

Ο προεδρος του αποκαλούμενου κόμματος Κασιδιάρη, Δημήτρης Χατζηλιάδης, ζητά την αποχή τριών Αρεοπαγιτών από τη σύνθεση του Ποινικού Τμήματος, που τις προσεχείς ημέρες θα κρίνει την τύχη των «Ελληνων», επικαλούμενος δημοσιεύματα, βάσει των οποίων τρεις δικαστές φέρονται να πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.

Αν δεν απέχουν οι δικαστές, το κόμμα του καταδικασμένου διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης ζητά την εξαίρεσή τους από τη σύνθεση.

Σε αυτή την περίπτωση τρεις αρεοπαγίτες από άλλο Ποινικό Τμημα του Αρείου Πάγου (Α2) θα κρίνουν την αίτηση εξαίρεσης και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα ξεκινήσει η μαραθώνια όπως προβλέπεται διάσκεψη των δικαστών ώστε μέχρι το βράδυ της Τρίτης που λήγει προθεσμία να ανακοινώσουν την κρίσιμη απόφαση τους.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.