Κοινοποίηση


Αναστέλλονται οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για διάστημα έξι ημερών σύμφωνα με ανακοίνωση της ΥΠΑ.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου έως Σάββατο 24 Φεβρουαρίου οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» δεν θα πραγματοποιούνται εξαιτίας εργασιών αναβάθμισης των διαδρόμων. Σχετικά με τα τεχνικά έργα υποδομών των διαδρόμων στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, έχει εκδοθεί και αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ) με το χρονοδιάγραμμα αναστολής των προγραμματισμένων πτήσεων.

Η ΝΟΤΑΜ θα ισχύσει από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, από 10:30 το πρωί έως και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις οδηγίες και οι δυο διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία τεχνικά έργα για την συντήρηση του οδοστρώματος.

Ωστόσο από τα παραπάνω εξαιρούνται οι πτήσεις για αεροδιακομιδές ασθενών οι οποίες θα γίνονται κανονικά αν απαιτηθεί και κριθεί αναγκαίο, αλλά μόνο από ελικόπτερα. «Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων υποδομών στο “Νίκος Καζαντζάκης” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και άμεση προτεραιότητα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας του αεροδρομίου και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσης της η ΥΠΑ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.