Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το GLOBAL GAME JAM 2020 που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Καστοριά, στο Εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων» του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργαστήριο ήταν ένας από τους πέντε φυσικούς χώρους διεξαγωγής της συνάντησης στην Ελλάδα και ένας από τους 930 σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις 48 ώρες που διήρκησε η εκδήλωση, 26 συμμετέχοντες, δημιούργησαν 11 παιχνίδια, τρία επιτραπέζια και 8 Video Games, από τα 49 που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και περισσότερα από 9550 παγκοσμίως. Όσοι ενδιαφέρονται να περιεργαστούν τα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από τη συνάθροισή μας, μπορούν να επισκεφτούν τα παιχνίδια και να πληροφορηθούν για την εκδήλωσή μας εδώ. 

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την επιχείρηση ΑΜΑΛΘΕΙΑ, Αφοί Κομπατσιάροι Α.Ε. που στήριξε την εκδήλωση προσφέροντας τα γεύματα και τους καφέδες στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Την Διοίκηση του Ιδρύματος που εξασφάλισε τις προϋποθέσεις διεξαγωγής της εκδήλωσης κατά το Σαββατοκύριακο που το Ίδρυμα είναι κλειστό. Τον ΕΛΚΕ που στήριξε με τη συνδρομή του την τεχνική υποστήριξή για την προμήθεια μικροεξοπλισμού και των λοιπών δαπανών της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω πολλούς από τους τοπικούς φορείς που συνέδραμαν, τους κ.κ. Σαββόπουλο Δ. αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς, τον Παναγιωτόπουλο Ν. για τη διάθεση του χώρου φιλοξενίας στο Σταθμός περίθαλψης αγρίων ζώων Καστοριάς, τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Π. για την προθυμία του να συνδράμει, την κα Γρηγορίου Μ. διευθύντρια του ΚΠΕ Καστοριάς για τη διάθεση των κλινοσκεπασμάτων, τον χορηγό της εκδήλωσης Next Generation κατάστημα εμπορίας ειδών πληροφορικής. Επίσης να ευχαριστήσω τα μέσα επικοινωνίας που προέβαλαν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη της άοκνης προσπάθειας του κ. Νικολάου Άγγελου, έμπειρου συνεργάτη μας σε θέματα παιχνιδιών, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνική εταιρεία του είδους. Ο κ. Νικολάου στερήθηκε πολύ από τον προσωπικό του χρόνο ταξιδεύοντας από τον τόπο διαμονής του και παραμένοντας για όλο το 48ωρο στο εργαστήριο βοηθώντας τους συμμετέχοντες σε κάθε πρόβλημά τους.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συμμετέχοντες, πολλοί από αυτούς στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από το διάβασμά τους τώρα την περίοδο των εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο.

Ευελπιστώ του χρόνου, 29-31 Ιανουαρίου 2021, να πλαισιώσουν την εκδήλωση και νέοι φίλοι για να απολαύσουν την εμπειρία της συνεργασίας-δημιουργίας που αναπτύσσεται σε αυτή.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.