Κοινοποίηση


«Η κάμερα καταγράφει την τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά και όχι οι προηγούμενες τέσσερις», είπε σήμερα η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, Έλενα Τζούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» διατύπωσε τις αμφιβολίες της, για το πώς μπορεί να λειτουργούσε η κάμερα του αστυνομικού τμήματος, η οποία όπως ισχυρίζονται οι αρχές, έγραφε μόνο όταν αντιλαμβανόταν κίνηση.

«Το κορίτσι δεν έκανε ούτε βήμα, γιατί δεν καταγράφηκαν οι προηγούμενες μαχαιριές», είπε η Έλενα Τζούλη, υπογραμμίζοντας ότι «στο υλικό που πήρα, δεν άνοιγαν τα βίντεο».

«Αν ήταν όλες οι μαχαιριές, θα είχε καταφανεί η ολιγωρία του φρουρού και των αστυνομικών που έδιωξαν την Κυριακή», υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως ζητήθηκε το υλικό από τις κάμερες όλης της γειτονιάς.

«Το κορίτσι βγάζοντας αίμα από το στόμα, ξεψυχούσε μπροστά στον φρουρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Τζούλη, κατηγορώντας τους αστυνομικούς για ολιγωρία.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.