Κοινοποίηση


Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (13/04) εξαφανίσθηκε η 15χρονη Μαρίνα Α., σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Μαρίνα Α., έχει ύψος 1,60 μ., βάρος 80 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η 15χρονη έμενε τον τελευταίο καιρό σε μία δομή φιλοξενίας. Το Σάββατο πήγε να επισκεφθεί τους οικείους της στον Πειραιά και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη μεγάλωσε σε ένα πολύ «δύσκολο» περιβάλλον.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στις 13/04/24, στις 21:00 το βράδυ, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πειραιά, η Μαρίνα Α., 15 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Α., έχει ύψος 1,60 μ., βάρος 80 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρο σορτσάκι, ροζ κοντή μπλούζα, μαύρη ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια, είχε μαζί της μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.