Κοινοποίηση


Η τρελή πορεία του Ολυμπιακού στο Youth League, το Champions League των ομάδων Νέων δηλαδή, συνεχίζεται, αφού μετά τις Ίντερ και Λανς απέκλεισε και τη Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα με νίκη 3-1 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς, όπου περιμένει Ναντ ή Κοπεγχάγη.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Πνευμονίδη που απέκρουσε ο Σμιτ, για να έρθει τελικά το 0-1 στο 32′, όταν η πίεση οδήγησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε λάθος, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Μουζακίτη που άνοιξε το σκορ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί αλλά λίγα λεπτά μετά, στο 37′, έκανε και το 0-2 με ωραία ατομική ενέργεια του Παπακανέλλου που πέρασε από δύο αντιπάλους του και με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και μέχρι να καταλάβει η Μπάγερν τι γίνεται, ήρθε στο 30′ και το 0-3, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κωστούλα που σούταρε εκτός περιοχής και νίκησε τον Σμιτ ανεβάζοντας κι άλλο το σκορ!

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F259236%2Fstoys-4-toy-champions-league-newn-o-olympiakos-1-3-tin-mpagern-monaxoy

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.