Κοινοποίηση


Ο 16χρονος αθλητής από την Τζαμάικα, Νικεκόι Μπράμγουελ, τρέλανε τον κόσμο του στίβου, καθώς κατάφερε να σπάει ένα ρεκόρ που κρατούσε ο θρυλικός Γιουσέιν Μπολτ από το 2022.

Ο νεαρός Νικεκόι Μπράμγουελ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του στίβου και ήταν το φαβορί για πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. αγοριών κάτω των 17 ετών στους αγώνες Carifta Games 2024 που γίνονται μεταξύ των χωρών της Καραϊβικής.

Ο Μπράμγουελ, όχι μόνο τερμάτισε πρώτος, αλλά τερμάτισε σε χρόνο 47,26 δευτερόλεπτα γράφοντας ιστορία, αφού έσπασε το ρεκόρ που είχε κάνει στους ίδιους αγώνες το 2002 ο σπουδαίος Γιουσέιν Μπολτ με 47,33 δευτερόλεπτα.

Δείτε την κούρσα:

Ο 16χρονος Τζαμαϊκανός πραγματοποίησε μία κυριαρχική εμφάνιση, αφήνοντας πολύ πίσω τους αντιπάλους του. Ο Κέμρον Μάτλιν από τη Γρενάδα τερμάτισε δεύτερος σε 47,96 δευτερόλεπτα, ενώ ο Ίγκαν Νίλεϊ από την Αγία Λουκία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε 48,16 δευτερόλεπτα.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να καταρρίπτεις το ρεκόρ. Από πέρυσι το καλοκαίρι, έχω βάλει στο μάτι το ρεκόρ, οπότε είναι υπέροχο συναίσθημα που μπόρεσα να έρθω εδώ και να το πετύχω» και πρόσθεσε: «Απλώς πήρα το μυαλό μου από πάνω του και επικεντρώθηκα στο ρεκόρ», δήλωσε μετά το φοβερό ρεκόρ του ο Νικεκόι Μπράμγουελ.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F260519%2Fo-16xronos-nikekoi-mpramgoyel-espase-to-rekor-toy-gioysein-mpolt-poy-kratoyse-22-xronia

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.