Κοινοποίηση


Μέλος του Only Fans είναι πλέον ο Νικ Κύργιος αφού αποφάσισε να ενταχθεί στην πλατφόρμα ανοίγοντας λογαριασμό για να επικοινωνεί άμεσα με τους θαυμαστές του, με το πρακτορείο διαχείρισης ταλέντων που εκπροσωπεί τον 28χρονο τενίστα να επιβεβαιώνει την είδηση.

Το Only Fans είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε με στόχο όποιος θέλει να παράγει δικό του υλικό και να το μοιράζεται με τους θαυμαστές του. Γρήγορα, βέβαια, το Only Fans συνδέθηκε με το σεξουαλικό περιεχόμενο για ενήλικους αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αποτελεί απόλυτο κανόνα αυτό. Μπορεί κανείς να βρει και λογαριασμούς που δεν έχουν τέτοιο υλικό και ένας εξ αυτών θα είναι αυτός του Κύργιου.

«Έχουν φέρει επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να εμφανίζονται απλώς στο γήπεδο. Πρέπει να εμφανιστούμε και διαδικτυακά. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, και να κατέχω περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον. Μιλώ απευθείας με τους θαυμαστές μου εδώ και χρόνια και ξέρω τι θέλουν να δουν. Φυσικά, θα υπάρχουν συμβουλές και παρασκήνια γύρω από το τένις, αλλά επίσης θα μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές πλευρές μου. Παιχνίδια, τατουάζ, την οικεία μου πλευρά», είπε σχετικά ο 28χρονος τενίστας.

Από την άλλη πλευρά, η CEO του Only Fans, Κέιλι Μπλερ, εξέφρασε τη χαρά της για την έναρξη αυτής της συνεργασίας και όλοι πλέον περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Κύργιου και πώς θα έρθει πιο κοντά με τους θαυμαστές του.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F252000%2Fo-nik-kyrgios-anoixe-logariasmo-sto-onlyfans

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.