Κοινοποίηση


Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, καθώς η αίτηση αναστολής της τιμωρίας που είχε επιβληθεί από την ΔΕΑΒ, απορρίφθηκε. Ως εκ τούτου ο Δικέφαλος θα στερηθεί τους φιλάθλους του στην εκκίνηση του μίνι πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως η τιμωρία της ΔΕΑΒ εκδόθηκε μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα εξαιτίας μίας κροτίδας που πέταξε οπαδός του Δικεφάλου, η οποία σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, «πυροδοτήθηκε εντός κερκίδας». Μάλιστα απ’ τον ΠΑΟΚ είχαν αντιδράσει έντονα για την εν λόγω ποινή κάνοντας λόγο για «αδιανόητη, αυθαίρετη, καταχρηστική και ύποπτη» τιμωρία.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F258908%2Foristika-xwris-kosmo-to-gipedo-tis-toympas-sto-ntermpi-paok-aris-gia-tin-premiera-twn-plei-of-tis-super-league

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.