Κοινοποίηση


Τραγικό θάvατο βρήκε μία 50χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από δαγκώματα σκυλιών.

Τα τρία τσομπανόσκυλα τη δάγκωναν μέχρι να ξεψυχήσει. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν περίπου στις 14.00 και έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τη 50χρονη. Ειδοποίησαν την αστυνομία και έφυγαν χωρίς να μετακινήσουν τη σορό.

Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα, ιδιαίτερα αγαπητή στη Νεοχωρούδα. Κάτοικοι μιλούν στο thestival.gr, για ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

«Το σπίτι της είναι σχεδόν απροσπέλαστο έχει μεγάλη περίφραξη. Κανονικά είναι αδύνατο να πηδήξουν τα σκυλιά. Βγήκε να κάνει εργασίες στην αυλή, είχε ανοιχτές τις πόρτες και αυτά μπήκαν μέσα και την κατασπάραξαν», τονίζουν.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που μένει σε ένα σπίτι περίπου 300 μέτρα μακριά συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάvατό της 50χρονης έχει αναλάβει το Α.Τ. Ωραιοκάστρου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.