Κοινοποίηση


Ο Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη σύντομη συνομιλία τους τού απάντησε και στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Η επίσκεψη του Ερντογάν στη χώρα μας είναι μεγάλο γεγονός για τη μουσουλμανική μειονότητα και τους Τούρκους πολίτες που ζουν στην Ελλάδα και ένας εξ αυτών, φυσικά, είναι εδώ και λίγους μήνες και ο προπονητής των Πράσινων.

Ο Αταμάν ήταν… επί της υποδοχής του Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία και τα είπαν για λίγο, με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA να έχει τις λεπτομέρειες αυτού του σύντομου τετ α τετ. Όπως, λοιπόν, είπαν σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Τούρκος πρόεδρος ρώτησε τον συμπατριώτη του για ποιο λόγο αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

«Ήρθα για να νικήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε», την ομάδα δηλαδή που υποστηρίζει ο Ερντογάν, ήταν η απάντηση του Αταμάν, με τους δυο τους να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα και με συνεχή χαμόγελα εκατέρωθεν.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F252001%2Ferntogan-se-ataman-giati-irthes-ston-panathinaiko

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.