Κοινοποίηση


Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Πέμπτης με τον Giannis να βλέπει το καλάθι σαν… βαρέλι. Ο Έλληνας σταρ σταμάτησε στους 64 πόντους κόντρα στους Πέισερς και οδήγησε το Μιλγουόκι σε μια εντυπωσιακη νίκη με 140-126.

Αυτή η επίδοση είναι και ρεκόρ καριέρας, με τον Greek Freak να τρελαίνει κόσμο με τα όσα έκανε στο παρκέ. Συνολικά ο Γιάννης έμεινε στο παρκέ 35 λεπτά και τελείωσε με 64 πόντους, 19/24 δίποντα και 24/31 βολές. Ασύλληπτα ποσοστά στα δίποντα που δείχνουν πως ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Επιπλέον είχε 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του. Με αυτόν τον τρόπο τα ελάφια απάντησαν στην Ιντιάνα για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του In-Season Tournament.

Φυσικά αυτοί οι 64 πόντοι είναι franchise record, αφού το προηγούμενο άνηκε στον Μάικλ Ρεντ με 57 πόντους. Δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα ο Γιάννης.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F252347%2Fgiannis-antetokoynmpo-diastimiki-emfanisi-me-64-pontoys-se-35-lepta

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.