Κοινοποίηση


Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά.

Πρόκειται για 26χρονο οδηγό που χτύπησε δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι. Στο βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση φαίνεται ο πανικός που επικρατεί στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Το τροχαίο στις 21:30, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο. Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Τροχαία Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είδε τα άτομα, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει με το όχημά του.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.