Κοινοποίηση


Ο έρωτας περνάει από το στομάχι λέει μια λαϊκή ρήση και μάλλον αυτό σκέφτηκε ψητοπωλείο στο Ηράκλειο της Κρήτης που αποφάσισε να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το σουβλατζίδικο προσφέρει για σήμερα «ανθοδέσμη» – γυρόπιτα, την οποία μπορεί να προσφέρει κάποιος στο ταίρι του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, η «ανθοδέσμη» με γύρο, πατάτες και τα υπόλοιπα υλικά ζυγίζει 8,5 κιλά!

Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους, είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια και τελικά ο κόσμος έδειξε πολύ ενδιαφέρον.

Μάλιστα και προηγούμενες χρονιές το μαγαζί είχε γίνει viral για την συγκεκριμένη «ανθοδέσμη», ωστόσο και φέτος στην ανάρτησή του ενημερώνει πως η… παράδοση συνεχίζεται.

Η ανάρτηση του σουβλατζίδικου

«14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πριν από λίγα χρόνια, εμπνευστήκαμε την πίτα γύρο ανθοδέσμη, έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αισθητικής, που έδωσε νέα ζωή σε ένα διάχυτο σύμβολο της ελληνικής γαστρονομίας. Και τώρα, με χαρά βλέπουμε πως αυτή η ιδέα έγινε αγαπημένη και διάσημη, ιδίως για την ημέρα των ερωτευμένων.

Αυτή η ημέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας. Η πίτα γύρο ανθοδέσμη είναι ένας τρόπος για εμάς να σας ευχαριστήσουμε και να μοιραστούμε αγάπη και γεύσεις μαζί σας»


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.