Κοινοποίηση


Την αντίδραση του αδερφού θύματος στα Τέμπη προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη με την οποία προαναγγέλλει ότι στην εκπομπή του «Πρωταγωνιστές» θα έχει καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» που θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδέχεται τον πρωθυπουργό, σε μια εκπομπή για την τραγωδία των Τεμπών, και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο Twitter «νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό».

«Και τα ερωτήματα νέων σαν τον αδερφό μου το Βάιο που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τεμπη?», αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος, με ανάρτησή του στο Twitter και σημειώνει: «Δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για τον Βάιο, όταν και όπως πρέπει», καταλήγει ο Βαγγέλης Βλάχος στην ανάρτησή του.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.