Κοινοποίηση


Για τις φρικτές ώρες που πέρασε μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, τα ουρλιαχτά, τις φωνές και την μυρωδιά του θάνάτου που όπως είπε, την κυνηγά ακόμα μίλησε μια 26χρονη που επέζησε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο MEGA περιέγραψε ότι αυτό που δεν μπορεί να ξεπεράσει είναι το τηλεφώνημα που της έκανε πατέρας και της είπε «κοπελιά με πήρε ο γιος μου από το δικό σου τηλέφωνο, πού είναι;» με εκείνη να μην μπορεί να του απαντήσει.

«23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πως έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν, Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου», είπε αρχικά.

«Αλλά δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου, που σου ουρλιάζει «κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου». Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού σου απέναντί σου, και τώρα δεν την αναγνώριζες από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της, από τα αίματα. Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά «καιγόμαστε, πεθαίνουμε». Και απλά εκεί γίνεσαι «ένα» με τον άλλον τον άγνωστο που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα:

Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο.
Έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε.
Σπάστε το παράθυρο.
Καιγόμαστε, γρήγορα.
Θα τα καταφέρουμε.

Υπήρχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα. Μας ενημέρωσαν ότι θα κάνουμε 20 λεπτά υποχρεωτική στάση, γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις γραμμές. Όλοι στα βαγόνια αρχίσαμε να κάνουμε παράπονα. Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το «πάμε και όπου βγει» που άκουσε επιβάτης από τον ασύρματο. Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη 12.25. και πάλι ακούστηκαν παράπονα από τους επιβάτες. Το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο» είπε στο MEGA η 26χρονη που επέζησε από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.