Κοινοποίηση

Κυρίες και κύριοι συνδημότες μας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και την πορεία του Δήμου Καστοριάς όπως οφείλουμε ως αντιπολίτευση, σας ενημερώνουμε για ακόμη μία φορά για την κατάσταση η οποία επικρατεί και συγκαλύπτεται από τους αρμόδιους διοικούντες. Καθημερινώς διαφημίζουν στα τοπικά ΜΜΕ το «τεράστιο έργο» της Δημοτικής Αρχής (κυκλικός κόμβος )- έπειτα από τέσσερα χρόνια-, «το νοικοκύρεμα» των οικονομικών του Δήμου χρεώνοντάς τον με πολλά εκατομμύρια ευρώ (πχ. το χρέος της ΔΕΥΑΚ που ξεπερνάει τα 13.000.000,00 ευρώ) αλλά και την μεταφορά του ΝΠΔΔ και τμήμα των εργαζομένων της Ορεστειάς στον Δήμο που τελικά πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολλούς μήνες καθυστέρησης δυστυχώς όμως με πάρα πολλά προβλήματα.

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι των βρεφικων σταθμών για τουλάχιστον εφτά μήνες δέχονται συνεχώς υποσχέσεις για την εξόφληση των μισθών τους με αποτέλεσμα να έχουν βρεθεί σε απελπισία και εξαθλίωση καθώς και μετά την μεταφορά του ΝΠΔΔ στον Δήμο το πρόβλημα τους δεν έχει λυθεί και θα παραμείνουν απλήρωτοι τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Το μαρτύριο των ανθρώπων αυτών κρατάει χρόνια και ενώ τεράστια κονδύλια λόγω covid πέρασαν από τα ταμεία του Δήμου δεν αποζημιώθηκαν ακόμη.

Φαίνεται πως η πολίτική Κορεντσίδη συνεχίζει να γίνεται μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τώρα και την Μακεδνός για την προεκλογική του εκστρατεία, αφού μόλις η εταιρεία εισέπραξε το πρώτο μίσθωμα ξεκίνησαν οι πληρωμές των ΜΜΕ για λόγους δήθεν Τουριστικής προβολής της πόλης για την οποία θα επανέλθουμε και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά αφού πρώτα τοποθετηθούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης, οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2022 και αντιπολίτευση μαζί με ΔΣ του Ωδείου καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να κρατήσουν την Δομή ανοιχτή παρακαλώντας στην κυριολεξία τους καθηγητές να κάνουν υπομονή και να μην παραιτηθούν. Να θυμίσω ότι η μοναδική φορά που ο Δήμαρχος μας αναφέρθηκε στο Ωδείο ήταν για να μεταφέρει την μουσική μπάντα του ΝΠΔΔ ώστε να καλύψει ηχητικά την παρέλαση στην οποία παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δηλαδή για το θεαθήναι. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους του απλήρωτους υπαλλήλους ως Δημότης και ως Δημοτική Σύμβουλος για την προσφορά τους στις υπηρεσίες του Δήμου και την υπομονή τους. Άραγε η Δημοτική Αρχή έχει προσφέρει ποτέ στον τόπο δίχως αμοιβή;

Είναι ολοφάνερο κυρίες και κύριοι πως η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Κορεντσίδη στηρίχτηκε σε μεγάλα λόγια σε υποσχέσεις και φιέστες χωρίς αντίκρισμα. Επίσης, η προεκλογική του εκστρατεία στηρίχτηκε στην απαξίωση και κατάκριση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής μόνο, χωρίς ναυπάρχει πρόγραμμα, στρατηγικός σχεδιασμός και όρεξη για δουλειά ώστε να φέρει αποτέλεσμα.Και έρχεται τώρα έπειτα από τέσσερα χρόνια απραξίας να ζητήσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του στηριζόμενος αυτήν την φορά σε ψέματα.

Εμείς, έχουμε χρέος να σας ενημερώνουμε με ειλικρίνεια ώστε να γνωρίζετε τί πραγματικά συμβαίνει στο Δήμογια το οποίο βέβαια δεν θα σας ενημερώσει ουδείς άλλος!

 

Με τιμή η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς

Σπύρου Αικατερίνη

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.