Κοινοποίηση


Στο Πρωινό μίλησε ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του μαζί ακόμα 56 άτομα στο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Ασλανίδης αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα ότι έχασε και τον πατέρα του, τέσσερις ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ο τόπος καταγωγής μας είναι από τη Δράμα και τον πήγαμε εκεί τον Δημήτρη… Εκεί τον κηδέψαμε. Πριν μία εβδομάδα, είχα κηδέψει τον πατέρα μου. Έχασα πατέρα και γιο μέσα σε τέσσερις ημέρες. Πριν δύο μήνες είχα χάσει τη μητέρα μου» ανέφερε συγκλονισμένος ο Παύλος Ασλανίδης. «Ο πατέρας μου ήταν 92 χρονών. Μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαμε αυτά τα δύο συμβάντα. Έχω άλλους δύο γιους, μικρότερους από τον Δημήτρη» συμπλήρωσε.

«Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι είναι άνεργος, ενώ η σύζυγός του είχε πιάσει δουλειά λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία και τώρα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Ακόμα, ο κ. Ασλανίδης τόνισε πως δεν έχει δεχτεί κανένα τηλέφωνο από την Πολιτεία.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.