Κοινοποίηση


Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά. Μπορεί η Μπαρτσελόνα έχει στα ραντάρ της τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι. Μπορεί κατά πολλούς και ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερσταρ να θέλει να πάει στη Βαρκελώνη ωστόσο κανείς δε μπορεί να υποτιμά τα… πετρόδολαρα των Αράβων που επίσης θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας ο Αργεντινός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ και θα… αναβιώσει και την «αντιπαλότητά» του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αγωνίζεται στην Αλ Νασρ).

Συγκεκριμένα η «El Chiringuito» τονίζει αυτά, και μάλιστα αναφέρει πως το ποσό που θα δοθεί στον Μέσι για να παίξει στην Αραβία θα ξεπερνάει τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην Αλ Χιλάλ εντωμεταξύ θα βρει και συμπαίκτες τους, Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Βέβαια αντίδραση από τη μεριά του Αργεντινού δεν έχει υπάρξει ωστόσο αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα γίνει τελικά. Θα πάει στην Αραβία με έναν πακτωλό χρημάτων που του δίνουν εκεί ο Μέσι, ή θα επιστρέψει στο… λιμάνι της καρδιάς του για χάρη των «μπλαουγκράνα»;



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.