Κοινοποίηση


Οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ και γνώρισαν τον αποκλεισμό από τους Χιτ. Οι εξελίξεις τρέχουν στα ελάφια με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να αποτελεί παρελθόν, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και πολλές… ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Στις ΗΠΑ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στο επίκεντρο, αφού λέγεται ότι ετοιμάζεται ένα super trade για τα μάτια του Έλληνα σούπερ σταρ, που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fadeawayworld», οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρακολουθούν τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των ελαφιών μετά τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, το καλοκαίρι θα επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό της.

Με βάση το εν λόγω ρεπορτάζ, οι πολεμιστές ενδέχεται να συμπεριλάβουν στην πρότασή τους τον Ντρέιμοντ Γκριν, τον Τζόναθαν Κουμίνγκα και τον Άντριου Ουίγκινς. Εκτός από τα έμψυχα ανταλλάγματα, λέγεται πως θα προσφέρουν στους Μπακς ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2023, καθώς και ένα ακόμη από το draft του 2025.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.