Κοινοποίηση


Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώθηκε μια μικρή φραστική σύγκρουση μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό της νίκης 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League το βράδυ της Τετάρτης (17/05), ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αγκάλιασε δίνοντας του συγχαρητήρια. Αλλά κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άντρες συμμετείχαν σε έναν εκπληκτικό… καβγά.

Το σκηνικό διαδραματίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε γίνεται κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε να πατήσει αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, ο αμυντικός της Ρεάλ, Μιλιτάο του έβαλε «στοπ» και του έκλεψε την μπάλα. Αυτό προκάλεσε την οργή του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τον Βέλγο, του οποίου φώναξε, όντας εκνευρισμένος: «Πάσα, δώσε πάσα», για να έρθει στη συνέχεια η απάντηση από τον «KDB»: «Σκάσε, απλά σκάσε».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.