Κοινοποίηση


Στην κορυφή των trends του Twitter βρίσκονται οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά τη χθεσινή τους εκπομπή, ύστερα από μέρες απουσίας λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη. Την απόφαση να μην βγουν στον αέρα, ως ένδειξη πένθους στα δεκάδες θύματα, την είχε κάνει γνωστή ο Αντώνης Κανάκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενώ δεν δίστασε να δείξει και τον θυμό του.

Χθες, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν, ωστόσο τίποτα δεν θύμιζε την γνωστή σατυρική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής εξήγησε ότι από εδώ και έπειτα η σκαλέτα δεν θα έχει την ίδια μορφή καθώς θέλουν απλά να συζητήσουν όλα όσα σκέφτονταν αυτές τις ημέρες βλέποντας το τραγικό δυστύχημα και τη συμφορά που άφησε πίσω του.

Στην πορεία της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να «επιτεθεί» με χαρακτηρισμούς, μη τηλεοπτικούς, σε δημοσιογράφους και πολιτικούς.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον εκθειάσουν με διάφορες αναρτήσεις στο Twitter.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε ορισμένα από τα tweets:

Όταν έγινε γνωστή η ιστορία με τον κολλητό του, ο Κανακης βγήκε συντετριμμένος και είπε «δεν μπορώ να κάνω πλέον εκπομπή». Σήμερα μας κάνει μαθήματα ηθικής και χυδαιολογεί. Σε μάθαμε πλέον. #radioarvyla pic.twitter.com/aUUFQY9ksp

— Nikos Michael (@NikosMichael6) March 6, 2023



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.