Κοινοποίηση


Εντολή για την άμεση διενέργεια έρευνας σχετικά με ενέργειες αστυνομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας διαμαρτυρίας για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή στον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, να συγκαλέσουν σύσκεψη με τη συμμετοχή των κοινωνικών φορέων που διοργανώνουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αύριο Τετάρτη (8/3).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η μέγιστη δυνατή συνεργασία για τη διατήρηση της ηρεμίας, της τάξης, της ασφάλειας και η προστασία ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κλαυθμώνος ενώ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας που καλεί τα σωματεία-μέλη να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στις 13.00 στην πλατεία Συντάγματος.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.