Κοινοποίηση


Ο 41χρονος οδηγός μηχανής συνελήφθη στη Λάρισα και ο έλεγχος εξέπληξε ακόμα και τους αστυνομικούς. Για να οδηγήσει νόμιμα θα πρέπει να αλλάξουμε δεκαετία…

Κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Μαϊου του 2023 ένας 41χρονος Λαρισαίος από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας στη Λάρισα. Για να αποδειχθεί από την αστυνομική έρευνα ότι και άλλες φορές στο παρελθόν συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, λόγω για τον οποίο άλλες δύο φορές του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, πέντε έτη για κάθε φορά.

Λόγω του ποσοστού αλκοόλ που βρέθηκε μετά και τη δεύτερη μέτρηση στο αλκοτέστ, ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ του επιβλήθηκε νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού για επιπλέον πέντε χρόνια, με τον Λαρισαίο να συμπληρώνει τα 15 έτη αφαίρεσης άδειας για παραβάσεις που του βεβαιώθηκαν από το 2019 μέχρι και προχθές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο 41χρονος βρέθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα στις 02.40 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, όταν ελέγχθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας.

Στον ίδιο οδηγό, τόσο από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, αλλά και του Τμήματος Τροχαίας, έχουν βεβαιωθεί αντίστοιχες παραβάσεις κατά τα έτη 2019, 2020, 2022, αλλά και προχθές βράδυ που συνελήφθη.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.