Κοινοποίηση


Η ΑΕΚ είναι αγκαλιά με τον τίτλο αφού χρειάζεται πλέον απλά ένα βαθμό κόντρα στον Βόλο στην OPAP Arena για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της και ο Κώστας Κατσουράνης είναι τόσο σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό ώστε να δηλώνει πως θα βγει γυμνός στην τηλεόραση αν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ηττηθεί.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της Ένωσης σχολίαζε, όπως πάντα, στην εκπομπή «Betarades in Action24» όσα έγιναν στην 9η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους κιτρινόμαυρους να είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού θέλουν μόνο μία ισοπαλία κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θα πρέπει να συμβεί η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων… πάρα πολλών ετών, με λίγα λόγια, για να χαθεί αυτός ο τίτλος για την Ένωση και ο Κατσουράνης το θεωρεί τόσο απίθανο ώστε να δεσμευθεί πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα βγει γuμνός στην εκπομπή.

Παράλληλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εξέφρασε και την άποψη πως αυτός που θα σηκώσει το τρόπαιο ως αρχηγός θα πρέπει να είναι ο Πέτρος Μάνταλος, διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από τον άσο της Ένωσης και τον Γιώργο Αθανασιάδη που είπαν ότι την κούπα θα πρέπει να τη σηκώσει ο Σέρχιο Αραούχο.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.