Κοινοποίηση


«Μπαμπά μου, ήσουν πολύ καλός για αυτόν τον κόσμο» έγραψε η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τραυματίστηκε θανάσιμα από τρεις Αφγανούς στις 10 Μαΐου 2011

Ήταν 10 Μαΐου 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης τραυματίστηκε θανάσιμα από τρεις δράστες Αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερά στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η κόρη του Μανώλη Καντάρη, Αντριάννα, συγκινεί με ανάρτησή της στο Twitter για τον πατέρα της που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

«10 Μαΐου 2011. Η μαύρη μέρα που μας στιγμάτισε. Η μαύρη μέρα που δεν σου έκλεψαν απλά μία κάμερα. Σου έκλεψαν τόσο άδικα την ζωή και εμάς τον άνθρωπό μας. Μπαμπά μου, ήσουν πολύ καλός για αυτόν τον κόσμο. Ήσουν η χαρά της ζωής, η πιο γλυκιά ψυχή και έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα» γράφει η Αντριάννα Καντάρη.

Η ανάρτηση της κόρης του Μανώλη Καντάρη

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.
Ο Μανώλης Καντάρης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Για το λόγο αυτό κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα προκειμένου με αυτή να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί του.

Αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν ότι τον παραμόνευαν τρεις Αφγανοί οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του, που είχε στο πλευρό της την μητέρα της, μάταια περίμενε την επιστροφή του συζύγου της.

«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε, σε 14 δευτερόλεπτα ήταν χρονομετρημένη η διάρκεια πάνω στο βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες της 3ης Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία το 2021 «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Εννέα ημέρες αργότερα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους Αφγανούς δράστες, έναν 20χρονο και έναν 27χρονο που ομολογησαν την πράξη τους.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.