Κοινοποίηση


Ο Τιερί Ανρί έχει «κρεμάσει» εδώ και αρκετά χρόνια τα παπούτσια του και έχει γίνει προπονητής. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας και είναι σχολιαστής στο CBS Sports, όπου αναλύει τους αγώνες του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τετάρτης (10/5), ο θρύλος της Άρσεναλ άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα για το ποδόσφαιρο του μέλλοντος και τόνισε ότι θα έπρεπε να εισαχθούν πέντε αλλαγές για να βελτιωθεί το άθλημα.

Αρχικά, δήλωσε πως οι διαιτητές πρέπει να έχουν πάνω τους μικρόφωνα: «Οι διαιτητές πρέπει να έχουν μικρόφωνο. Θέλω να ακούσω τι λένε, γιατί μερικές φορές δεν είναι τόσο ευγενικοί, όπως δεν ήμουν και τόσο ευγενικός μερικές φορές».

Μια άλλη καινοτομία που πρότεινε, είναι να τιμωρούνται οι ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν και κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις: «Όταν κάποιος αρνείται να παίξει, απώλεια χρόνου, πέταγμα της μπάλας άουτ…, ο διαιτητής μπορεί να δώσει ένα ελεύθερο λάκτισμα».

Η τρίτη αλλαγή που θα έπρεπε να γίνει σύμφωνα με τον 45χρονο, είναι να επιβραβεύονται οι ομάδες που παίζουν επιθετικά και να παίρνουν έναν επιπλέον βαθμό, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, αυτές που σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ.

Επιπλέον, μια ακόμη καινοτομία που πρότεινε έχει να κάνει με τους αθλητικούς διευθυντές που όπως είπε θα έπρεπε να είναι απαραίτητο να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν σε βάθος τους παίκτες που σκοπεύουν να φέρουν στις ομάδες τους.

Και η τελευταία αλλαγή που έριξε στο τραπέζι είναι να μπαίνει ένας παίκτης κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο έστω και για λίγο, προκειμένου να αντικαθιστά έναν τραυματία και να μην μένει μια ομάδα με δέκα παίκτες.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.