Κοινοποίηση


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δυο συλληφθέντες για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για το θάνατο 52χρονου το πρωί του Σαββάτου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται απο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της, τις πρωινές ώρες, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο Ελλήνων, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο συνέβη έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι οι δυο άντρες κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, ενώ σημειώνεται ότι είχαν μεταξύ τους και θέματα γειτνίασης.

Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.