Κοινοποίηση


Συγκλονίζει όλη την Ελλάδα, η νέα υπόθεση οπαδικής βίας, όταν έξω από το Εφετείο Αθηνών, περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ένα νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά στο μηρό.

Ωστόσο τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο σοκ καθώς το θύμα δεν είχε καμιά σχέση με οπαδική βία και βρισκόταν στο εφετείο για μια δική του υπόθεσης.

Στο Εφετείο Αθηνών επρόκειτο να διεξαχθεί μια δίκη για οπαδική βία και ξαφνικά την ώρα που ο νεαρός έπινε καφέ με έναν φίλο του εν αναμονή της δίκης του, πέρασαν 30 κουκουλοφόροι με καδρώνια και λοστούς και του επιτέθηκαν.

Το θύμα άρχισε να τρέχει για να σωθεί και μάλιστα στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι είχε δεχθεί χτύπημα με μαχαίρι και αιμορραγούσε.

Όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως το θύμα βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου με τους απλούς ανθρώπους να προσπαθούν να τον σώσουν, πριν έρθει ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε πιθανότατα ο πατέρας του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση
«Ξαφνικά γύρω στις 11παρα βλέπουμε γύρω στους 20 κουκολοφόρους με μαύρα και να έχουν αρχίσει να γρονθοκοπούν τον άνθρωπο και έναν φίλο του να τον κρατάει και να φωνάζει βοήθεια», είπε αρχικά αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον Alpha.
«Ο άνθρωπος είχε έντονη αιμορραγία, ο καταστηματάρχης χρειάστηκε δύο κουβάδες για να διώξει το αίμα. Κατά τύχη βγήκαν τα ΜΑΤ επειδή άκουσαν τις φωνές και έριξαν τρεις κροτίδες και διαλύθηκε ο όχλος. Ο άνθρωπος, από το σοκ, δεν είχε καταλάβει ότι τον είχαν μαχαιρώσει στον πίσω δεξιό μηρό. Ξαφνικά βλέπουμε να τρέχει κηλίδα αίματος και γονυπετής τον έφερε ο φίλος του μπροστά στην καφετέρια. Ευτυχώς βρέθηκε μία κυρία γιατρός και του έδεσε το τραύμα με ένα μαντίλι. Τον ξάπλωσε η γιατρός και ήρθε και τον παρέλαβε το λευκό αυτοκίνητο», συμπλήρωσε.

Μάλιστα διερωτήθηκε πως δίπλα από ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην Ελλάδα νωρίς το πρωί γίνεται να λαμβάνει χώρα τέτοια επίθεση.

Μάλιστα η δίκη για την οπαδική βία δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή.

Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία
Ο άνδρας που τραυμάτισαν είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία πώλησης και εμπορίας σκαφών, χρόνια στο χώρο, ο οποίος έχει πολύ γνωστή εταιρεία στα βόρεια προάστια

Έχει άλλον έναν γιο και μία κόρη και μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του, καθώς η γυναίκα του απεβίωσε πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην εκπομπή T-Live που επικοινώνησαν και με τον πατέρα και με τον αδερφό του θύματος, οι οποίοι είναι σε σοκ και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει πολύ σοβαρά τραύματα και γι’ αυτό είναι πολύ κρίσιμες οι τελευταίες ώρες.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σχετικά με την επίθεση έξω από το Εφετείο.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.