Κοινοποίηση


Μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη έφερε στο φως το MEGA και η εκπομπή «Live News», καθώς μία 13χρονη από τη Λακωνία βιάστηκε τόσο από συγγενικά της πρόσωπα, όσο και από αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος η 13χρονη είχε μείνει έγκυος στα τέλη του 2022 και γέννησε το παιδί της σε μαιευτήριο της Αθήνας, η υπόθεση λόγω του νεαρού της ηλικίας του κοριτσιού έκανε την αστυνομία να ερευνήσει την αστυνομία.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ο εφιάλτης που ζούσε το 13χρονο κορίτσι καθώς όπως δήλωσε είχε βιαστεί από δύο αλλοδαπούς που ζούσαν στο συγκεκριμένο χωριό της Λακωνίας.

Μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με τη 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Στη συνέχεια όμως και με την υπόθεση να εξακολουθεί να ερευνάται από τις δικαστικές Αρχές, τον Φεβρουάριο του 2023, η 13χρονη αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σeξουαλικά και από συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και κάποιες περίεργες ουσίες και φέρεται πως είναι και ο πατέρας του παιδιού.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.