Κοινοποίηση

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Fur Summer School από τις 23 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε Καστοριά και Σιάτιστα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και της Fur Europe (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας).

Το Θερινό Σχολείο είναι το αποτέλεσμα μιας  πρότασης που είχε καταθέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στη Fur Europe και την International Fur Federation με στόχο την ανάδειξη της περιοχής και της παράδοσής της.

Τι είναι το Fur Summer School;
Σκοπός του θερινού σχολείου είναι να προσελκύσει νέους από όλο τον κόσμο με όρεξη και μεράκι για δουλειά στον κόσμο της γούνας. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα,  σχετικά με την τέχνη τηςγούνας και τη μόδα που προκύπτει μέσα από αυτή.

Το βασικό πρόγραμμα στο Fur Summer School είναι η προσομοίωση μιας γουνοποιητικής
επιχείρησης. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες  θα χωριστούν σε μικρές ομάδας, θα δημιουργηθούν έτσι  εταιρίες γούνας, στις οποίες θα πρέπει να εργαστούν συλλογικά ώστε να βρουν επιχειρηματικές λύσεις όσον αφορά στην οργάνωση, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στις πωλήσεις. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τη γούνα, όπως είναι οι φάρμες, τα εργοστάσια παραγωγής τροφής, τα ξηραντήρια, τα βυρσοδεψία και τα εργαστήρια χονδρικής – λιανικής.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση της γούνας από διάφορες οπτικές γωνίες: βιοτεχνία, σχεδιασμό, επιχειρηματικότητα, ηθική, μάρκετινγκ και  επικοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.fureurope.com
και στο link https://www.fureurope.eu/news/apply-now-fur-summer-school-19/

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο ακόλουθο link
https://www.lyyti.fi/reg/Fur_Summer_School_2019

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.