Κοινοποίηση

Μπροστά στη νέα αναζωπύρωση  της πανδημίας στην περιοχή και πανελλαδικά, αλλά και μπροστά στα νέα αντιλαϊκά σχέδια για το λεγόμενο «Νέο ΕΣΥ», οι Κομματικές Οργανώσεις στη Δυτική Μακεδονία ετοιμάζουν για τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 8, 9 και 10 Νοέμβρη ένα πλούσιο πρόγραμμα παρεμβάσεων, περιοδειών και εξορμήσεων σε χώρους Υγείας – νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και άλλες δομές υγείας.

Στόχος της μεγάλης εξόρμησης είναι να μεταφερθεί πλατιά το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης και κοινής δράσης με το ΚΚΕ στους υγειονομικούς, στους εργαζόμενους και στις λαϊκές οικογένειες, ως απάντηση – εκτός των άλλων – στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς στον τομέα της Υγείας.

Το μέτωπο της Υγείας είναι βασικό ζήτημα της πάλης του λαού στο οποίο το ΚΚΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή. Ζήτημα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία την ώρα που αναζωπυρώνεται η πανδημία, με το 4ο κύμα της να αναμένεται πιο σφοδρό και με την κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο να αποποιείται τις εγκληματικές τις ευθύνες, αλλά να ετοιμάζει και νέο χτύπημα στις παροχές Υγείας. Οι δυνάμεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στη διεκδίκηση όλων των μέτρων που πρέπει να παρθούν άμεσα για να μην χαθούν άλλες ζωές από την πανδημία, διαδίδοντας ταυτόχρονα παντού το σύνθημα «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» και καλώντας σε κοινή πάλη όλο τον λαό.

Το πρόγραμμα των παρεμβάσεων τη Δευτέρα 8 Νοέμβρη:

-Στις 7 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

-Στις 9 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

-Στις 9 π.μ.  στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης

-Στις 9 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου

Την Τρίτη 9 Νοέμβρη:

-Στις 7 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

-Στις 7 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

-στις 9 π.μ. στο ΚΥ Σερβίων

Την Τετάρτη 10 Νοέμβρη

-Στις 6 μ.μ., εκδήλωση της ΤΕ Κοζάνης με τίτλο «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα – γράμματα. Αγώνας τώρα για την προστασία της υγείας του λαού». Θα δοθεί πιο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

5/11/2021

                            

            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.