Κοινοποίηση

Αποστολή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ Καραταγλίδη Χαράλαμπο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς και την κα Τογκαρίδου Κων/να, υπεύθυνη Εξωτερικού Εμπορίου του Επιμελητηρίου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03 Απριλίου 2019 στην Κορυτσά με σκοπό την ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των δύο όμορων περιφερειών των δύο χωρών.

Στη συνάντηση παρέστη η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κα Μαγδαληνή Νικολάου και η Γενική Γραμματέας  της Περιφέρειας Κορυτσάς κα. Μιμόζα Γκούτσο. Πρωτίστως προβλήθηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα του digitalkastoria.gr η οποία προωθείτε  μέσω facebook  που έχει δημιουργηθεί στην Αλβανική γλώσσα, με την χορήγηση εκπτωτικών καρτών που ήδη διανέμονται στην Κορυτσά και συζητήθηκε η αξιοποίηση της στην Αλβανική αγορά μέσω δικτύων προώθησης για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς.

Τόσο η Πρόξενος όσο και η Γενική Γραμματέας  της Περιφέρειας Κορυτσάς χαιρέτησαν την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καστοριάς καθώς η Καστοριά αλλά και η Κορυτσά, δύο όμορες πόλεις, μπορούν να επωφεληθούν εξίσου από την συνεργασία των φορέων των δύο περιοχών.

Την εκδήλωση κάλυψε και πρόβαλε η Κρατική τηλεόραση της Αλβανίας καθώς και τοπικά κανάλια της Κορυτσάς.

Η αποστολή αποτελεί ένα πρώτο βήμα ενώ θα ακολουθήσουν προβολή και προώθηση της δράσης «Πάσχα στην Βυζαντινή Καστοριά» και επιχειρηματικές συναντήσεις στις οποίες θα κληθούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από το Νομό Καστοριάς.

Εκ του Επιμελητηρίου

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.