Κοινοποίηση

Tα ενδεχόμενα που ερευνούν οι ειδικοί εμπειρογνώμονες της Scotland Yard

Με την κατάδυση ειδικής ρομποτικής κάμερας και ενός συστήματος Sonar θα συνεχιστούν και σήμερα (07/05/2019) οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων θυμάτων του 35χρονου serial killer.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (06/05/2019) δεν είχαν αποτέλεσμα. Ωστόσο, σύμφωνα με το sigmalive.com, σηματοδοτήθηκαν τρία σημεία, τα οποία αναμένεται να ερευνηθούν από την ρομποτική κάμερα.

Πάντως, σε περίπτωση κατά την οποία δεν εντοπιστεί οτιδήποτε στην Κόκκινη Λίμνη, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από μεγάλη ποσότητα λάσπης λόγω της μετατόπισης από την επιχείρηση ανάσυρσης των δύο άλλων βαλιτσών, αναμένεται τα αποτελέσματα που κατέγραψε το Sonar να αποσταλούν στη Βρετανία για να μελετηθούν τα σημεία που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου», ώστε να διαφανεί τι υπάρχει κάτω από τη λάσπη, όπου η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη.

Να σημειωθεί ότι οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard είχαν προτείνει τη σάρωση ολόκληρης της Κόκκινης Λίμνης αλλά και της λίμνης Ξυλιάτου με το σύστημα Sonar.

Κατά την διάρκεια των ερευνών σηματοδότηκαν τρία σημεία, στα οποία θα επιχειρήσει σήμερα να καταδυθεί ο δύτης.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, μετά τον εντοπισμό των άλλων δυο στις οποίες υπήρχαν οι σοροί δυο εκ των θυμάτων του καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.