Κοινοποίηση

Από τη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς επισημαίνεται και εφίσταται η προσοχή των συνεργαζόμενων προμηθευτών, ελευθέρων επαγγελματιών κλπ με τις Οικονομικές Υπηρεσίες της ΠΕ Καστοριάς, ότι, για κανέναν λόγο δεν πρέπει να δίνονται τηλεφωνικώς, προσωπικά στοιχεία τους, ΑΦΜ, τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς, με τις οποίες υπάρχει δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας, σε συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς, με συγκεκριμένους αρμόδιους υπαλλήλους, εφόσον προκύψει οποιοδήποτε θέμα θα αναζητήσουν την αυτοπρόσωπη συνεργασία και μόνον.

 Παρακαλούμε πολύ για την αυστηρή εφαρμογή των παραπάνω καθώς και για την άμεση επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα μας μετά από οποιοδήποτε διφορούμενο και ασαφές τηλεφώνημα ή και μειλ αδιευκρίνιστης ηλεκτρονικής διεύθυνσης, για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση και πριν οποιασδήποτε επιπλέον κίνησης.

Επειδή έχουν καταγραφεί ήδη αρκετά περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης συμπολιτών μας, η ΠΕ Καστοριάς, θα προχωρήσει σε δικές της ενέργειες, όπου κριθεί απαραίτητο. 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.