Κοινοποίηση

Μάθε ότι οι εναντίον μου ένοπλοι στρατιώτες ήταν 125. Εκείνοι που με συνόδευαν δεμένο ήταν 33, οι εκτελεστές της δικαστικής αποφάσεως 33. Γροθιές στο κεφάλι μου 30, κοντά στον κήπο για να σηκωθώ από κάτω , μου έδωσαν 105 κλωτσιές. Τα χτυπήματα στο κεφάλι και στο στήθος μου ήταν 16. Χτυπήματα πάνω στους ώμους μου 8. Με έσυραν με σκοινιά και από τα μαλλιά 23 φορές. Φτυσίματα στο πρόσωπο μου 6.666 , στο σώμα μου 100 πληγές και στο κεφάλι μου άλλες τόσες .Με χτύπησαν καταγής θανάσιμα μια φορά .Στο σταυρό έμεινα κρεμασμένος από τα μαλλιά δυο ώρες.

Αναστέναξα 129 φορές . Με έσυραν και με τράβηξαν από τα γένια 23 φορές. Μου έκανα 100 αμυχές ( Γρατζουνιές ).Στο κεφάλι 100 αμυχές και τρεις θανάσιμες . Με συνόδευαν 508 στρατιώτες και τρείς με οδηγούσαν. Έχυσα 4.390 σταγόνες αίμα.

Εκείνος που κάθε μέρα θα λέει αυτά 7 φορές, 7 φορές το ¨πάτερ ημών ¨ , και 7 φορές το ¨ Χαίρε Κεχαριτωμένη , δώδεκα χρόνια συνέχεια , για να συμπληρώσει τον αριθμό των σταγόνων του αίματος που έχυσα , και ζήση σαν καλός Χριστιανός, θα έχει από μένα 5 χάρες

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.