Κοινοποίηση

Μια Ελλάδα με όλους για όλους

Η Βουλευτής Καστοριάς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας συμμετείχε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Υποεπιτροπής για τα Θέματα των Ατόμων με Αναπηρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων με θέμα «Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών από τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Χρήστο-Γεώργιο Σκέρτσο σχετικά με την υπό διαβούλευση Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024 – 2030 ‘Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους’».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννα Λυτρίβη, η Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Η Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 “Μια Ελλάδα με όλους για όλους” αντανακλά την υψηλή προτεραιοποίηση που έχει στην ατζέντα του κυβερνητικού προγράμματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου και της Νέας Δημοκρατίας, η προάσπιση των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας με αναπηρία και η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης, συντονισμένης, με προσδιορισμένη στόχευση, πολιτικής γι’ αυτά, όπως αρμόζει σε μια χώρα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, σαν την Ελλάδα, ώστε να είναι σύγχρονη και συμπεριληπτική, όπου κανείς δεν θα μείνει πίσω κι εκτός”.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.