Κοινοποίηση

Η Google και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την αποτελεσματική στήριξη του κλάδου του λιανικού εμπορίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Google θα στηρίξει εμπράκτως τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους προσφέροντάς τους δωρεάν ατομικές διαδικτυακές συναντήσεις, καλύπτοντας βασικά και σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθεί μια επιχείρηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας με το γραφείο της Γενικής Προξένου των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονική Elizabeth K. Lee, προτάθηκε από την κ. Lee να διοργανωθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις επιχειρήσεις του τουρισμού αλλά και άλλων κλάδων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η κυρία Lee στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Περιφέρεια πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει στην Περιφερειακή Αρχή τον συντονισμό σεμιναρίων από το σπίτι για τους επαγγελματίες. Έγινε τηλεδιάσκεψη του κ. Βαβλιάρα με την κ. Τσομώκου από το γραφείο της Προξένου και τον κ. Δαμιανίδη από το τμήμα Marketing της Google ώστε να συντονιστεί η δράση.

Σήμερα γίνεται ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση και εργαζόμενο σε συμμετοχή στα Σεμινάρια από το σπίτι της Google.

Πρόκειται για μια σειρά νέων πρωτοβουλιών εκμάθησης από το σπίτι, προσφέροντας διαδραστικά ομαδικά σεμινάρια.

Οι θεματολογίες που καλύπτονται είναι οι εξής:

  1. Διαφήμιση στο Διαδίκτυο μέσω των Google Ads – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  2. Εισαγωγή στα Web Analytics – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  3. Πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  4. Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  5. Πώς να δημιουργήσετε ένα πλάνο Ψηφιακού Μάρκετινγκ – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  6. Εργαλεία για τη διαχείριση της επιχείρησής σας εξ αποστάσεως – Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  7. Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn – Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σύνολο των διαδικτυακών μας σεμιναρίων

Κατ’ ιδίαν δωρεάν διαδικτυακή συμβουλευτική για επιχειρήσεις

Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο του τουρισμού ή του λιανικού εμπορίου και διαρκούν περίπου 30-60 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://events.withgoogle.com/dwrean-diadiktuaki-sumbouleutiki-gia-epikheireseis/registrations/new/?_ga=2.42028133.1989259662.1624026557-422198143.1618928255

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.