Κοινοποίηση

Με τη σημερινή ανακοίνωση του ορισμού των επικεφαλής των Γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου και τον εκ νέου διορισμό μου στη θέση της Γραμματέως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαχείριση ενός τόσο σημαντικού τομέα δράσης όπως αυτός των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Το όραμα άλλωστε του Προέδρου και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ήταν-είναι και θα είναι πολύ ψηλά στην προσωπική αλλά και στην κυβερνητική ατζέντα.
Ο στόχος δεν έπαψε ποτέ να είναι η Ισότητα όλων.

Στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποτελούν βήματα προόδου αλλά και ενσυναίσθησης για όλες τις κοινωνικές ομάδες που για χρόνια βίωναν άνιση μεταχείριση.

Η χώρα μας, το κόμμα μας αλλά και όλα τα στελέχη μας αποτελούν διασφαλιστές και εκφραστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έμπρακτα και όχι στη θεωρία ή στα λόγια, η Κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πορεύεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη Διεθνή Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 

Οι πρωτοβουλίες και το πολιτικό ανάστημα του Πρωθυπουργού για την δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας όπου όλοι θα έχουν ίσα δικαιώματα, τυγχάνουν θαυμασμού για το θάρρος που σε κάποιες στιγμές απαιτείται αλλά και παράδειγμα προς μίμηση παγκοσμίως.
Φέτος που συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, η ιδρυτική μας διακήρυξη φαντάζει εξίσου επίκαιρη όσο τότε και προσωπικά θα υπηρετήσω την δέσμευση εκείνη που ‘’Θεωρεί πάντα όλους τους Έλληνες με ίσα δικαιώματα απέναντι των βιωτικών ευκαιριών και των δυνατοτήτων που διανοίγει ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός βίος’’.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα για την ήδη άριστη συνεργασία και επικοινωνία μας που αποτελεί την βάση για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον και έργο ενάντια σε κάθε ανισότητα.
Η Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη.

Συνεχίζουμε!
Σταθερά-Δυνατά-Τολμηρά
Μαρία Νάτσιου

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.