Κοινοποίηση

Aπό σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 μέχρι και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν στα ΚΕΠ τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στα ακόλουθα προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ)/ ΟΠΕΚΑ:

  1. Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 6ήμερων διακοπών (5 διανυκτερεύσεις)
  2. 2. Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού μόνο για συνταξιούχους, οι οποίοι ταυτόχρονα με τις μέχρι έξι (6) ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και πέντε (5) απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων της χώρας.
  3. Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχους του ΛΑΕ, τα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις μέχρι και δεκαέξι (16) ήμερες (15 διανυκτερεύσεις). Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το πρόγραμμα γίνονται απ’ ευθείας από τους ίδιους τους δικαιούχους, από 24.05.2021 έως και 15.6.2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.opeka.gr/agrotiki–estia/ilektronikes–ypiresies/
  4. Εκδρομικό πρόγραμμα με τετραήμερες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις).
  5. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων.
  6. Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου.
  7. Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Eπισημαίνεται ότι μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021 έχει δοθεί παράταση εφαρμογής των προγραμμάτων ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2020.

Δείτε τα έγγραφα αναλυτικά:

 Η προσέλευση των πολιτών στα ΚΕΠ θα γίνεται, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, μέχρι νεοτέρας. Ταυτόχρονα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν και μόνοι τους το ραντεβού με το ΚΕΠ διαμέσου της πλατφόρμας www.rantevou.kep.gov.gr, επιλέγοντας οι ίδιοι την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους και ο συνωστισμός, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.