Κοινοποίηση

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καστοριάς η Υποψήφια Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της , συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κο Καραταγλίδη Χαράλαμπο και Μέλη του Δ.Σ, όπου συζήτησε τις δυσκολίες και τα προβλήματα   που αντιμετωπίζουν  οι επιχειρήσεις του Νομού. Με δεδομένο την ισχνή οικονομική ανάπτυξη  του τόπου  ενημερώθηκε για προγράμματα και μελέτες που θα δώσουν νέα πνοή στην επιχειρηματική δράση, καθώς  γίνεται μια μεγάλη  προσπάθεια διασύνδεσης του τουριστικού προιόντος της Καστοριάς με την Επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα συναντήσεων της  κας Σπύρου  και της ομάδας υποψηφίων της,με Δημόσιους Φορείς,  ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΟΑΕΔ) όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κο Μακρή και συζήτησε για κρατικά προγράμματα  που  αφορούν την απασχόληση ατόμων, ιδιαίτερα στον χώρο  της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης καθώς και την συνεργασία Δήμου και κρατικού φορέα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φλέγον θέμα της Ανεργίας που πλήττει τον Νομό και έχει  σαν αποτέλεσμα την Μετανάστευση των κατοίκων της Καστοριάς εντός και εκτός Ελλαδικού Χώρου.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.