Κοινοποίηση

Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, το Συνέδριο “Arrhythmias Update 2021” διοργανώνεται και φέτος την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, που θα γίνει στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, με υβριδικό τρόπο, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχουν κοινές Συνεδρίες με τη Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Holter και Αναίμακτης Ηλεκτροκαρδιογραφίας (International Society for Holter and Non-Invasive Electroctrocardiology – ISHNE) και θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα που απασχολούν όλους μας.

Στο παρόν Συνέδριο προβλέπονται και τρία κλινικά φροντιστήρια: ένα αφορά στην εισαγωγή στην επιστήμη της Γενετικής, ένα στην εξοικείωση νεότερων συναδέλφων με τον προγραμματισμό και ανάλυση προβλημάτων εμφυτευμένων συσκευών (βηματοδοτών, απινιδωτών), και το τρίτο στην ανατομία της καρδιάς και την παρουσίαση σε παρασκευάσματα σε πραγματικό χρόνο των διαφόρων περιοχών που σχετίζονται με την αρρυθμιογέννεση.

Καλεσμένοι ομιλητές από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο συμμετέχουν στο Συνέδριο ενώ επιστήμονες που συμμετέχουν ενεργά στον τομέα της τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική θα αναφερθούν σε ολα τα νεότερα δεδομένα.

Δείτε τη Συνέντευξη του Καθηγητή Βασίλειου Βασιλικού, Προέδρου του Arrhythmias Update 2021 

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το Livemedia

https://www.livemedia.gr/au21

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.