Κοινοποίηση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης ξερών κλαδιών και  χόρτων σε διάφορους κοινόχρηστους χώρους,  έπειτα από τον καθαρισμό των οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες τους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της πυροπροστασίας, με αποτέλεσμα αφενός την αύξηση του κινδύνου πυρκαγιάς και αφετέρου την υποβάθμιση της εικόνας του Δήμου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς ενημερώνει τους δημότες  ότι τα προϊόντα εργασιών από τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, δεν θα  παραλαμβάνονται από τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου,  καθώς δεν είναι εφικτή η διαχείριση τόσο μεγάλου όγκου υπολειμμάτων.

Οι δημότες οφείλουν  να μεριμνούν για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των παραπάνω  υπολειμμάτων με δικά τους μέσα.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς απευθύνει έκκληση προς όλους, όπως δείξουν τον δέοντα σεβασμό προς  τους κανόνες δημόσιας καθαριότητας  και να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24670 81318.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Οχημάτων

Λιάμης Θεόδωρος

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.