Κοινοποίηση
Στην τελετή υποδοχής της φλόγας της αγάπης της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, κατά το πέρασμά της από την Καστοριά μας, όπου συμμετείχε και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς.
 
Ιδιαίτερη στιγμή η αφή της φλόγας από τη συντοπίτισσά μας Ολυμπιονίκη Ευαγγελία Αναστασιάδου.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη ύψιστης αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Δεν είναι μόνο πράξη προσφοράς, αλλά πράξη ζωής, που δίνει ελπίδα σε όσες και όσους δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα. Ελάχιστο χρέος μας, να διατηρηθεί ζωντανή η φλόγα αυτού του αγώνα, που είναι ταυτόχρονα και η φλόγα που πυροδοτεί το εξαιρετικό έργο των εθελοντών αιμοδοτών. Και σε αυτόν τον αγώνα, χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας!
Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, οι οποίοι συνδράμουν με το δικό τους τρόπο στο ελπιδοφόρο ταξίδι που ξεκίνησε από τον Ιούλιο σε κάθε πόλη της Ελλάδας, με δεκάδες εθελοντές αιμοδότες να μεταφέρουν τη φλόγα από χέρι σε χέρι, μεταφέροντας έτσι το σπουδαίο μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.
 
@highlight
 
Maria Antoniou
 
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς
 
Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.