Όροι Χρήσης

Αποποίηση ευθυνών για Kastoria Fm 9.15

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη δήλωση αποποίησης ευθύνης του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Αποποίηση ευθυνών για kastoriafm.gr

Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο – https://kastoriafm.gr – δημοσιεύεται με καλή πίστη και μόνο για σκοπούς γενικής ενημέρωσης. Το kastoriafm.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε ενέργεια αναλαμβάνετε από τις πληροφορίες που βρίσκετε σε αυτόν τον ιστότοπο (kastoriafm.gr), είναι αυστηρά με δική σας ευθύνη. Το kastoriafm.gr δεν θα ευθύνεται για οποιεσδήποτε απώλειες ή / και ζημιές σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας υπερσυνδέσμους σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου και της φύσης αυτών των ιστότοπων. Αυτές οι συνδέσεις με άλλους ιστότοπους δεν συνεπάγονται σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Οι ιδιοκτήτες και το περιεχόμενο του ιστότοπου μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση και ενδέχεται να εμφανιστούν πριν έχουμε την ευκαιρία να καταργήσουμε έναν σύνδεσμο που μπορεί να έχει πάει «κακός».

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές απορρήτου και όρους που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις Πολιτικές Απορρήτου αυτών των ιστότοπων καθώς και τους “Όρους Παροχής Υπηρεσιών” πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή μεταφορτώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη δήλωσή μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Εκσυγχρονίζω

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν εμφανώς εδώ.