Κοινοποίηση


Νοσηλευόμενη για 8η συνεχόμενη ημέρα παραμένει η Μαρινέλλα. Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού πενταγράμμου υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (25/9) κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο και έκτοτε η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

Το πρωινό της Πέμπτης (3/10) η δημοσιογράφος του MEGA, Βασιλική Μπασιούρη, έδωσε τα νεότερα γύρω από την πορεία της 86χρονης ερμηνεύτριας, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια περαιτέρω ανακοίνωση από το «Υγεία» τουλάχιστον για σήμερα.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Το νοσοκομείο δεν έχει βγάλει κάποια καινούργια ανακοίνωση εδώ και πέντε ημέρες, καθώς η τελευταία ενημέρωση έγινε την Παρασκευή 27/9», ανέφερε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Νάνσυ Νικολαΐδου, για να μεταφέρει το δικό της ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος ήρθε νωρίτερα σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη Μαρινέλλα και την έκβαση της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως χθες, Τετάρτη 2/10, ολοκληρώθηκε και ο νέος απεικονιστικός έλεγχος, ενώ η θεραπεία της συνεχίζεται κανονικά.

«Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα – βήμα», περιέγραψε η Νάνσυ Νικολαΐδου για τη Μαρινέλλα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.