Κοινοποίηση

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ¨Υπηρεσία καθαρισμού πρανών, τάφρων, τεχνικών και οδοστρωμάτων από βλάστηση, φερτά υλικά και κορήματα¨, 74.102,40€  (αρχικού προϋπολογισμού 150.000,00€), υπέγραψε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος και ο ανάδοχος.

 

Με την συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των πρανών, τάφρων, ερεισμάτων,  και  τοίχων ανάσχεσης από  φερτές ύλες  κορήματα και κατολισθήσεις,  στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς, για την απρόσκοπτη απορροή των όμβριων υδάτων εκτός του οδοστρώματος, και τον καθαρισμό της οδού  προς βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Επίσης θα πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος  των τάφρων και των τεχνικών, μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις – χιονοπτώσεις – πλημμυρικά φαινόμενα κλπ), για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.

Οι θέσεις επέμβασης θα υποδεικνύονται από την Τεχνική Υπηρεσία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και οι αποκαταστάσεις θα γίνονται κατά προτεραιότητα & αξιολόγηση της Υπηρεσίας.

Το έργο χρηματοδοτείται 100% σε βάρος των πιστώσεων των προγραμμάτων: ¨Στοιχειώδης συντήρηση & αποχιονισμός Οδικού Δικτύου Δυτικής Μακεδονίας – Επισκευή & Συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της ΔΕΣΕ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Ο.Κ.Ω.¨ της ΣΑΝΠ 441, Π.Ε. Καστοριάς, στο οποίο είναι ενταγμένη η «Υπηρεσία καθαρισμού πρανών, τάφρων, τεχνικών και οδοστρωμάτων από βλάστηση, φερτά υλικά και κορήματα».

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες με δυνατότητα παράτασης έξι (6) μηνών ή μέχρις εξαντλήσεως του ποσού του προϋπολογισμού, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.